Wie is kunst beelden?kunst beelden winkel
Kunst-Beelden.com is een (web) winkel gespecialiseerd in beeldjes, sculpturen en schilderijen van Xander van Oosten, Jacqueline Jacqueline Schäfer, Peter Diem, Gerdine Duijsens, Gertruud Hartog en Joop Hansen en nog veel meer! De webshop is sinds 2015 onderdeel van JouwSchilderijWebshop.nl. Ons assortiment is zeer uitgebreid, en altijd up-to-date met de laatste trends. Geïnteresseerd in een uniek eigen kunstwerk? Dat kan, u kunt u kunstwerk geheel naar uw wens en idee laten maken.

Wat bieden wij u?
Scherp geprijsde unieke kunstwerken, een ruim en variërend aanbod, goede kwaliteit, goede service en een snelle verzending. Ook met betrekking tot vragen bieden wij u een snelle service. Wij proberen er voor te zorgen u voor tevreden bent over onze producten en service.

Samenwerken?
Wij bieden een brede collectie kunstwerken aan van verschillende kunstenaars, wij zoeken hiervoor regelmatig talentvolle kunstenaars. Ben jij vernieuwend, ambitieus en wil je met ons samen werken? Stuur dan je schilderijen of website om jezelf aan ons voor te stellen. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.